Oy Jakelulaite Ab

Jakelulaite on kotimainen pienjännitekojeistojen valmistaja. Vuosikymmenien yhteistyö useiden teollisuuden ja tukkukaupan toimijoiden kanssa, sekä ammattitaitoinen henkilöstömme varmistavat asiakkaillemme parhaat mahdolliset palveluratkaisut sähkönjakelun tarpeisiin.

Jakelulaitteen laaja-alainen osaaminen ja räätälöidyt jakokeskukset soveltuvat kiinteistöjen, teollisuuden, liikenteen ja vesihuollon vaativiinkin erityistarpeisiin. Yhtiöllä on oma suunnittelu ja tuotanto, joiden laatu varmistetaan vakiintuneella prosessilla ja omavalvontajärjestelmällä. Jakokeskuksemme ovat aina 100 % toimintatestattuja.

Yhtiön joustava tuotantoprosessi ja verkostoyhteistyö varmistavat kyvyn räätälöidä keskusratkaisuja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin ja kysyntään.

Jakelulaite on palonkestävien jakokeskusratkaisujen edelläkävijä. Olemme olleet asiantuntijana mukana laatimassa sähkökeskusten paloturvallisuuteen ja palonaikaiseen toimintakykyyn liittyviä ohjeistuksia. Olemme myös Suomen ensimmäinen SGS Fimkon sertifioima palonkestävien sähkökeskusten valmistaja.